Vista-RioVida Untuk Mata Anda

Vista-RioVida Untuk Mata Anda
Salin URL

Baca dalam
BI

Dalam dunia digital yang serba pantas hari ini, mata kita bekerja kuat bermula dari saat kita bangun. Berjam-jam lamanya kita menghadap skrin digital sama ada untuk bekerja atau beriadah dan mata kita tidak berhenti bekerja. Digabungkan dengan faktor luaran seperti radikal bebas yang berlaku secara semula jadi, pencemaran alam sekitar, dan tabiat gaya hidup yang kurang sihat, mata kita memerlukan sokongan tambahan untuk berfungsi pada tahap optimum.

Untuk memenuhi keperluan suplemen pemakanan yang menyokong kesihatan mata dan penglihatan, saintis dan pakar kesihatan di 4Life mencipta TF Vista. TF Vista direka khas untuk bertindak sebagai perisai penting kepada kawasan makula mata dan memberikan manfaat antioksida kepada tisu mata. Bahan berprestasi tinggi dipilih dengan teliti. Ini termasuk jenama lutein No.1 yang disyorkan oleh doktor serta zeaxanthin, astaxanthin, spirulina, bilberi, blackcurrant dan campuran ekstrak sitrus yang telah terbukti menyokong kesihatan mata.

Ringkasnya, TF Vista menyokong mata melalui LIMA cara:

• Bertindak sebagai perisai kepada kawasan makula mata.
• Menggalakkan penglihatan yang lebih tajam and jelas.
• Mengurangkan kesan oksidatif dari pendedahan cahaya UV matahari.
• Mengurangkan kesan pendedahan berlebihan kepada cahaya biru daripada skrin digital.
• Menyokong sistem imun melalui 4Life Transfer Factor.

4Life RioVida Jus adalah jus antioksida terlaris yang diperbuat daripada buah-buahan superfruit; Acai Amazon, elderberi, blueberi, delima, anggur ungu dan epal. Kandungan antioksida antosianin yang tinggi membantu memerangi radikal bebas yang berlaku secara semula jadi untuk memastikan sel-sel badan anda kekal sihat dan kuat. 4Life Tri-Factor® Formula dalam RioVida membantu sistem imun anda mengenali, bertindak balas dan mengingati ancaman kesihatan. Gabungan bahan-bahan yang kuat serta lazat ini menjadikan jus RioVida jawapan kepada kehidupan yang lebih bertenaga.


Arahan: Ambil 2 kapsul TF Vista dan 30ml Jus RioVida setiap hari.

Berikan khasiat dan manjakan mata anda dengan bahan-bahan yang menguatkan sistem imun, menyokong kesihatan mata serta meningkatkan kesejahteraan dalam TF Vista dan RioVida!

Mata yang sihat bersinar boleh menjadi milik anda!